Download Lagu Jihan Audy Kalah Cepet Mp3

Jihan Audy - KALAH CEPET ( Official Music Video ) [HD]
Nama:Jihan Audy - KALAH CEPET ( Official Music Video ) [HD]
Duration:00:05:03
Date:02 February 2018
View:3.4M
Genre:Unknown
Like:17.3K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Pelita Utama
Source:Youtube

Download Lagu Jihan Audy - KALAH CEPET ( Official Music Video ) [HD] Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Jihan Audy - KALAH CEPET ( Official Music Video ) [HD]

KALAH CEPET

Artis : Jihan Audy

Pencipta : R. Husin Albana

sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten

ngopo sing nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang-sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang



tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

ngopo sing nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang-sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

Official Music Video PT Pelita Utama : http://www.youtube.com/user/pelitautama
Untuk keperluan Pembelian Online dapat menghubungi : Rina 0813-1557-9011 (WA)
Please Subscribe & Check Other Song From PT Pelita Utama
Follow Our Twitter : http://twitter.com/pelitautama
Our Instagram : http://www.instagram.com/pelita.utama/
Love , Like, Share, Tag Your Friends, Repost, Subscribe

Dapatkan Kaset VCD Original Produksi Pelita Utama di Toko Kaset terdekat di Kota anda
Thanks All

Related Lagu Mp3

Jihan Audy Konco RinduJihan Audy Konco Rindu
Date : 14 July 2018
Happy Asmara BANYU LANGIT HDHappy Asmara BANYU LANGIT HD
Date : 09 March 2018
Nella Kharisma Ninja Opo VespaNella Kharisma Ninja Opo Vespa
Date : 23 October 2017
Didi Kempot Stasiun BalapanDidi Kempot Stasiun Balapan
Date : 13 March 2014
Nella Kharisma Sebelas DuabelasNella Kharisma Sebelas Duabelas
Date : 07 August 2017
Tasya Rosmala SinarTasya Rosmala Sinar
Date : 30 May 2018

Most Populer Mp3

Ungu - Waktu Yang Di NantiUngu - Waktu Yang Di Nanti
Genre : Unknown
View : 6.3M
Indah Dewi Pertiwi Jangan SedihIndah Dewi Pertiwi Jangan Sedih
Genre : Unknown
View : 432.3K
Melly Feat Deddy Mizwar - Apa Kata DuniaMelly Feat Deddy Mizwar - Apa Kata Dunia
Genre : Unknown
View : 372.8K
Benyamin S - MartabakBenyamin S - Martabak
Genre : Unknown
View : 2.3K
Nawa - Titik NyamanNawa - Titik Nyaman
Genre : Unknown
View : 611
NEAMO - Tolonglah SayangNEAMO - Tolonglah Sayang
Genre : Unknown
View : 390
NEAMO - AbaikanNEAMO - Abaikan
Genre : Unknown
View : 392
NEAMO - TUNGGU AKUNEAMO - TUNGGU AKU
Genre : Unknown
View : 826
People Java Rasta - CerminPeople Java Rasta - Cermin
Genre : Unknown
View : 1.9K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us