Download Lagu Jihan Audy Kalah Cepet Hd Mp3

Jihan Audy - KALAH CEPET ( Official Music Video ) [HD]
Nama:Jihan Audy - KALAH CEPET ( Official Music Video ) [HD]
Duration:00:05:03
Date:02 February 2018
View:3.4M
Genre:Unknown
Like:17.3K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Pelita Utama
Source:Youtube

Download Lagu Jihan Audy - KALAH CEPET ( Official Music Video ) [HD] Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Jihan Audy - KALAH CEPET ( Official Music Video ) [HD]

KALAH CEPET

Artis : Jihan Audy

Pencipta : R. Husin Albana

sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten

ngopo sing nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang-sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang



tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

ngopo sing nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang-sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

Official Music Video PT Pelita Utama : http://www.youtube.com/user/pelitautama
Untuk keperluan Pembelian Online dapat menghubungi : Rina 0813-1557-9011 (WA)
Please Subscribe & Check Other Song From PT Pelita Utama
Follow Our Twitter : http://twitter.com/pelitautama
Our Instagram : http://www.instagram.com/pelita.utama/
Love , Like, Share, Tag Your Friends, Repost, Subscribe

Dapatkan Kaset VCD Original Produksi Pelita Utama di Toko Kaset terdekat di Kota anda
Thanks All

Related Lagu Mp3

Jihan Audy Konco RinduJihan Audy Konco Rindu
Date : 14 July 2018
Gamma1 Jomblo HappyGamma1 Jomblo Happy
Date : 31 March 2016
Nella Kharisma Ninja Opo VespaNella Kharisma Ninja Opo Vespa
Date : 23 October 2017
Didi Kempot Stasiun BalapanDidi Kempot Stasiun Balapan
Date : 13 March 2014

Most Populer Mp3

GLORY OF LOVE -  ESOK KAN DATANGGLORY OF LOVE - ESOK KAN DATANG
Genre : Unknown
View : 184.7K
Kehilangan   Via VallenKehilangan Via Vallen
Genre : Unknown
View : 84K
Black 2 Zero - JombloBlack 2 Zero - Jomblo
Genre : Unknown
View : 30.9K
RENA KDI - SUARA HATIRENA KDI - SUARA HATI
Genre : Unknown
View : 21.2K
COBOY JR - CINTACOBOY JR - CINTA
Genre : Unknown
View : 4.2M
SUKET TEKI - NELLA KHARISMA ( SERA )SUKET TEKI - NELLA KHARISMA ( SERA )
Genre : Unknown
View : 27.7K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us